WIMPEREXTENSIONS

“EEN PRACHTIGE VOLLE EN SENSUELE OOGOPSLAG”

Altijd al perfecte wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk! Ben je op zoek naar een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan is  de One-By-One techniek iets voor jou.

DE BEHANDELING  
Wimperextensions zijn een verlenging en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Het zijn perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige zijden kwaliteit. Eén voor één worden deze zijden wimpers bevestigd aan uw eigen wimpers. Er zitten gemiddeld 60 tot 100 natuurlijke wimper haartjes per oog. Op elk haartje wordt een wimperextension bevestigd met speciale lijm. Door de nauwkeurige plaatsing van de wimperextensions wordt er een uiterst mooi resultaat behaald. Niemand zal de extensions van de natuurlijke wimpers kunnen onderscheiden.

De lengte, curve en de dikte kun je zelf bepalen. Zo kun je een look creëren die bij je past!

HOE LANG BLIJVEN DE WIMPEREXTENSIONS ZITTEN?
De wimperextensions worden semi permanent geplaatst. Dit houdt in dat de wimperextensions zullen blijven zitten totdat uw eigen wimper (samen met de extension) op de natuurlijke manier vanzelf uitvallen of dat de wimperextensions verwijderd worden. Wimpers hebben een cyclus van ongeveer 8 weken.

Om een mooie volle wimperlijn te behouden, wordt er geadviseerd om iedere 2 tot 4 weken een zogenaamde “refill” behandeling te ondergaan. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 120 tot 140 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

ONE-BY-ONE prijzen:
NIEUWE SET MET GRATIS OOGREINIGINGSLOTION / EUR 75,00
BIJVULLEN tot  2 WEKEN / EUR 27,50
BIJVULLEN tot 3 WEKEN / EUR 32,00
BIJVULLEN tot 4 WEKEN / EUR 38,00
VERWIJDEREN WIMPEREXTENSIONS / EUR 10,00